slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide6

Avemar

speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer 
daganatos betegek részére

 

Avemar je dijetetska hrana za posebne medicinske namene za pacijente obolele od raka.

Redovnom upotrebom Avemara smanjuju se neželjena dejstva hemoterapije i zračenja, smanjuje se period oporavka nakon hirurških intervencija, kao i umor i malaksalost koja prati bolest, može da se poboljša opšte stanje pacijenta, kvalitet života i fizička izdržljivost. Može doći do poboljšanja apetita i sprečavanja daljeg gubitka telesne mase.

Upotreba Avemara se preporučuje kao dopuna kliničke terapije (hirurška intervencija, radioterapija, hemoterapija, imunoterapija) obolelih od malignih bolesti. Kontinuirana primena Avemara se preporučuje pre, u toku i posle onkološke terapije, bez prekida. Avemar možete koristiti u bilo kom stadijumu maligne bolesti.

OBLIK PREPARATA:

Avemar granulat (30 kesica/kutija)

Pažnja: samo ovaj proizvod u prikazanoj ambalaži sadrži aktivnu supstancu*, sa kojom su u proteklih 12 godina vršena istraživanja i klinička ispitivanja. Originalni Avemar se proizvodi isključivo u kompaniji Biropharma Kft. u Mađarskoj.

Samo originalni Avemar je:

12 godina priznat

12 godina dokazan

12 godina bezbedan

*aktivna supstanca preparata je Avemar pulvis (prah), specijalan, patentiran, farmako-tehnološkim procesom proizveden ekstrakt, čiju osnovnu suptancu čini posebno selektovana pšenična klica. Standardizovana tehnologija proizvodnje podrazumeva ekstrakciju pšeničnih klica i fermentaciju ovako dobijenog ekstrakta, pa separaciju ovako nastalog fermenta, mikrokapsulaciju, sušenje i granulaciju. Ključne promene u pšeničnoj klici nastaju tokom ekstrakcije i fermentacije, tako da se Avemar ne može zameniti običnim pšeničnim klicama, proklijalom pšenicom i njihovim ekstraktom ili liofilizovanim (sušenje zamrzavanjem) oblicima!